ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Učitelé a žáci společně na hřišti

Poslední sportovní akcí mimo území školy byl velice oblíbený fotbalový turnaj, ve kterém spolu nastoupili učitelé a žáci z různých škol. Jedná se o velmi populární formát soutěže, ve kterém se mohou žáci „rozloučit“ se svými kantory nevšední formou.

Letošního ročníku se účastnilo celkem deset škol z Brna. Náš mančaft kromě sedmi skvělých fotbalistů z řad žáků doplnili i dva tělocvikáři a pan školník, který se díky svým skvělým brankářským schopnostem ukázal pro celkový úspěch v soutěži jako klíčový. První utkání jsme sehráli proti pozdějšímu vítězi ZŠ Novoměstské. I přes bojovný výkon jsme doplatili na impotenci v útoku a prohráli jsme 0:2. Druhý zápas byl již něco zcela jiného. Akce střídala akci a na konci svítilo skoré 2:0, tentokrát však v náš prospěch. O postupu do finálové části pavouka, rozhodoval poslední zápas skupiny proti fotbalové škole Měšťanská. Bohužel se zde naplno projevily kvality pedagogů, kde na straně Měšťanky byly dva bývalí prvoligoví hráči a na straně Masarky judista s basketbalistou. I tak se nám povedlo zápas dostat k penaltám, ale fotbalový Bůh stál na straně soupeře. Nezbývalo nám nic jiného, než hrát o 5 – 10 místo. Zde už se ovšem jednalo o jasnou záležitost. Všechny utkání jsme vyhráli rozdílem třídy a mohli jsme se vracet do školy s dobrým pocitem.

Všem účastníkům moc děkujeme za předvedenou hru. Bylo to pěkné rozloučení s deváťáky sportovci. Kluci, přejeme vám mnoho úspěchů na střední škole!

Učitelé a žáci společně na hřišti, červen 2024

Mgr. Vojtěch Jelínek

Učitelé a žáci společně na hřišti
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů