ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Věříš si?

Dne 23. ledna 2013 se žáci 6. a 7. tříd zúčastnili televizního natáčení soutěže Věříš si? Žákyně 7. třídy Alena Nekvapilová soutěžila a skončila na 3. místě. Soutěž se bude vysílat 18. března.

Soutěž Věříš si?, leden 2013 Soutěž Věříš si?, leden 2013

A něco o natáčení...

Z HLEDISKA SOUTĚŽÍCÍHO: Hned jak jsme všichni dorazili, asistentka nás provedla. Nejdříve nás upravili v maskérně. Poté jsme šli do studia, kde nám řekli, co máme v jaké disciplíně dělat a jak vsázet. Nejdříve byla „zahřívačka“, pak triatlon, kvíz 3 z 9 a virtuální hra. Při každé disciplíně jsme se velice pobavili. Sice jsem byla 3., ale poznala jsem skvělé lidi. Byla to pro mě úžasná zkušenost a nikdy na ni nezapomenu.

Alena Nekvapilová, 7.A

Z HLEDISKA DIVÁKA: Jak jsme dorazili, všichni jsme si posedali na židličky a netrpělivě čekali, dokud nás nezavolali přímo do studia. Tam jsme dostali mnoho instrukcí a rad, co máme dělat. V jednom případě jsme se měli vyřádit a povzbuzovat ze všech sil a v druhém jsme museli bít absolutně potichu, aby se soutěžící mohli soustředit. Potkali jsme i režiséra, který nám sám dával pokyny. Byl to pro nás veliký zážitek a moc se nám to všem líbilo. A jsme rádi, že jsme tam mohli být.

Lucie Doleželová, 7.A

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů