ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Zkoušky YLE již potřetí

Stává se tradicí, že jazykově nadaní žáci pátých ročníků mají možnost složit mezinárodní jazykovou zkoušku z anglického jazyka YLE (Young Learners English) v kategorii Movers. V letošním školním roce se na ni v kroužku anglického jazyka připravovalo 14 žáků.

Ráno dne 29. května 2012 zasedli do lavic, aby v písemných i ústních testech zúročili svou celoroční píli a snahu. Examinátorky z British council pochválily žáky za předvedené výkony v ústní části zkoušky, písemné testy byly odeslány na ohodnocení do Univerzity v Cambridge. A kdo nyní bude netrpělivě očekávat certifikát s výsledky své první velké mezinárodní zkoušky? Jsou to tito žáci:

Lucie Gágyorová, Pavel Heřmann, Natálie Králová, Lucie Křivánková, Hana Křížová, Jakub Matyáš, Soňa Mazánková, Natálie Odehnalová, Jakub Pirochta, Sarah Plachá, Michaela Svobodová, Ondřej Šíra, Daniel Urban a Martin Višňovský.

Zkoušky YLE na ZŠ Masarova, květen 2012

Všem žákům přejeme, aby z obdrženého certifikátu měli radost, a věříme, že v nich tato zkouška posílí sebedůvěru a bude základem pro budoucí studium a vstupní branou do světa ostatních jazykových zkoušek.

Mgr. Eva Loukotková

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů