ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Taneční úspěch kroužku Cool dance ZŠ Masarova

Po tříleté pauze se konečně uskutečnil v Brně Mezinárodní taneční festival dětských neprofesionálních tanečních skupin a my jsme se rozhodli přijmout výzvu a zúčastnit se. Naše tanečnice se prezentovaly ve dvou disciplínách - ve scénickém tanci se sestavou Kráska a zvíře a street dance tanci se sestavou Black stars.

Soutěž se konala v krásných prostorách sálu Babylon s fantastickou atmosférou, kterou podpořili i rodiče našich tanečnic. Všichni hlasitě povzbuzovali během všech vystoupeních, čímž holkám dodali odvahu a sebevědomí. A naše tanečnice se předvedly skvěle! Díky tvrdé práci si odnesly 2 zlaté poháry za první místo v obou kategoriích. Gratulujeme všem zúčastněným k jejich skvělým výkonům a těšíme se na další úspěchy!

Taneční úspěch kroužku Cool dance ZŠ Masarova, duben 2023 Taneční úspěch kroužku Cool dance ZŠ Masarova, duben 2023 Taneční úspěch kroužku Cool dance ZŠ Masarova, duben 2023 Taneční úspěch kroužku Cool dance ZŠ Masarova, duben 2023 Taneční úspěch kroužku Cool dance ZŠ Masarova, duben 2023 Taneční úspěch kroužku Cool dance ZŠ Masarova, duben 2023 Taneční úspěch kroužku Cool dance ZŠ Masarova, duben 2023

Jana Ullmannová a Iva Doležalová

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů