ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Filmový den - akce školního parlamentu

Jelikož máme za sebou první pololetí, školní parlament Masařky připravil pro celou školu Filmový den. Vytvořili jsme plakáty k akci, tabulky, kam se žáci z  II. stupně zapisovali i pracovní listy pro děti z 1. až 5. třídy. 

Já sám jsem byl na filmu Enderova hra a moc jsem si to užil.                 

Jirka Kraus

V parlamentu nás napadlo, že bychom uspořádali Filmový den, jako odměnu pro všechny za pololetní práci a abychom se nemuseli učit a užili si trochu zábavy.

Anita Vlachová a Natálie Ullmannová

Podle mého názoru měl Filmový den úspěch. Filmů bylo v nabídce hodně. Všichni žáci si mohli vybrat film, který by se jim líbil. Žáci z II. stupně se sami zapisovali do tabulky. Některé filmy byly hned obsazené, jiné méně. Proto jsme ještě přidali filmy, o které byl největší zájem.         

Matyáš Hejčík

Většina dětí si pochvalovala pohádku Shrek a také film S tebou mě baví svět. Děti měly možnost vzít si s sebou do různých “kinosálů” pochutiny. Myslíme si, že se to líbilo a že bychom tuto akci měli uspořádat každý rok.                                                                      

Klára Hrubanová a Eliška Macáková

Parlament Masařky přichystal po dlouhém půlroce pro žáky ZŠ Masarova Filmový den. Chystali jsme ho dlouho. Žáci na I. stupni se přihlašovali pomocí edookitu a žáci na II. stupni se mohli zapisovat do připravených tabulek. Na výběr měli z mnoha filmů, například: Drž hubu!, Simpsonovi ve filmu, Yes day… Některé filmy se zaplnily téměř okamžitě. Akce se konala ve čtvrtek, den před pololetními prázdninami. 

K této skvělé akci se přidalo i zkrácené vyučování. Když jsem se tak rozhlédl  kolem sebe, zdálo se mi, že se tato akce líbila.

Mikuláš Glozar

Filmový den - akce školního parlamentu, únor 2023 Filmový den - akce školního parlamentu, únor 2023 Filmový den - akce školního parlamentu, únor 2023 Filmový den - akce školního parlamentu, únor 2023 Filmový den - akce školního parlamentu, únor 2023 Filmový den - akce školního parlamentu, únor 2023 Filmový den - akce školního parlamentu, únor 2023 Filmový den - akce školního parlamentu, únor 2023 Filmový den - akce školního parlamentu, únor 2023

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů