ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Horké křeslo s panem starostou

Jednou z akcí, které náš parlament pořádá, je akce “Horké křeslo”. Do něj si každý rok zveme zajímavé osobnosti  a ptáme se jich na to, co nás zajímá. Tentokrát jsme si pozvali pana starostu Břetislava Štefana, kterému jsme kladli otázky přes dvě hodiny. Na tuto akci jsme se důkladně připravili. Vytvořili seznam otázek, na kterém se podíleli všichni žáci naší školy, tedy i děti z 1. a 2. tříd.

Dozvěděli jsme se spoustu zajímavostí o panu starostovi a také o celé Líšni. Například, že pan starosta chodil na základní školu k nám - na Masarovu, že jeho oblíbeným jídlem je steak a že dříve lezl po skalách v Moravském krasu. Také jsme zjistili, co vše práce starosty obnáší a že leckdy není vůbec jednoduchá. Všechny nás zaujala odpověď na otázku: “Čím by vás zaujala vaše fanynka?” Odpověď zněla následovně: “Přál bych si, aby zůstala sama sebou.”

Akce se vydařila, bylo to příjemně strávené dopoledne. 

Moc děkujeme panu starostovi, že přijal naše pozvání a odpověděl na všechny naše otázky.

Horké křeslo s panem starostou, listopad 2022 Horké křeslo s panem starostou, listopad 2022 Horké křeslo s panem starostou, listopad 2022 Horké křeslo s panem starostou, listopad 2022 Horké křeslo s panem starostou, listopad 2022

Natálie Findeisová, Filip Boháček a Tereza Staworovská (členové školního parlamentu)

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů