ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Atletický čtyřboj mladšího a staršího žactva

V posledním zářijovém týdnu, tak jako každý rok se konaly atletické závody na ZŠ Laštůvkova v Bystrci.

Jak už napovídá samotný název ,,čtyřboj“. Jednalo se o čtyři atletické disciplíny mezi které patřily, ( hod míčkem/ vrh koulí, skok do dálky/ výšky, 60 metrů sprint a dlouhá trať 600/800/1000 metrů. Atletických závodů se zúčastnili žáci i žákyně šestých a sedmých tříd v jeden den, druhý následující den se zapojili žáci osmých a devátých tříd.

Mezi nominované žáky ze ZŠ Masarova patřili – Syrová Barbora, Pitruchová Natálie, Neumannová Veronika, Darina Růžičková, Forstová Nikol, Kavlíková Kristýna, Podešvová Sofie, Zejdová Kateřina, Pavlíková Kristýna. Z chlapců to byli – Korner Jakub, Růžička Matěj, Marian Kuvik, Andes Filip.

Atletický čtyřboj mladšího a staršího žactva, září 2022 Atletický čtyřboj mladšího a staršího žactva, září 2022 Atletický čtyřboj mladšího a staršího žactva, září 2022 Atletický čtyřboj mladšího a staršího žactva, září 2022 Atletický čtyřboj mladšího a staršího žactva, září 2022 Atletický čtyřboj mladšího a staršího žactva, září 2022 Atletický čtyřboj mladšího a staršího žactva, září 2022 Atletický čtyřboj mladšího a staršího žactva, září 2022

Mgr. Aneta Palánová

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů