ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Z lavic do Olympie

Na samém konci školního roku v úterý 28. 6. proběhl přespolní běh pro základní školy s názvem „Z LAVIC DO OLYMPIE“, kde v okolí nákupního centra Olympie závodili ZŠ v kategoriích od 3. třídy až do 9. třídy jednotlivců. Závodilo se také v mix štafetách základních škol a to ve složení 3 dívky a 3 hoši.

Naše škola Zš Masarova se zúčastnila ve velmi hojném počtu, konkrétně ve čtyřech štafetách po šesti lidech. Nesmíme ale ani opomenout závod jednotlivců, mezi které patřili 4 závodníci: Jakub Körner, Vašek Rýdl, Daniel Kolář a Matyáš Hejčík.

Zbytek závodníku poskládal vítězné štafety.

Anna Bauerová, Matyáš Hejčík, Elen Chlpíková, Nela Chromčáková, Petra Kaislerová, Daniel Kolář, Jakub Körner, Nikita Körnerová, Zdeněk Křupka, Radek Kučera, Rianna Kurfürstová, Jan Němec, Miroslav Neumann, Veronika Neumannová, Matěj Růžička, Václav Rýdl, Veronika Schaulová, Hana Svobodová, Sabina Trzaskaliková, Štěpán Vlk, Apolena Vlková, Matěj Vrba, Kateřina Zejdová, Jakob Kjellshög, Lukáš Frecer.

Z lavic do Olympie, červen 2022 Z lavic do Olympie, červen 2022 Z lavic do Olympie, červen 2022 Z lavic do Olympie, červen 2022 Z lavic do Olympie, červen 2022 Z lavic do Olympie, červen 2022

Mgr. Aneta Palánová

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů