ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Londýn

Po dlouhé covidové odmlce se naší škole opět podařilo zorganizovat zájezd do Londýna. Zájem o vycestování byl mezi dětmi obrovský, z toho důvodu jsme naplánovali dokonce dva zájezdy v jednom školním roce.

Název zájezdu „S Harry Potterem do Bradavic“ by vám dovolil si myslet, že to bylo celé jen o Harry Potterovi, ale není tomu tak. Viděli jsme spoustu známých londýnských míst, např. Westminster Abbey, St. Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, St. James’ Park a jiné. Šli jsme se podívat do Natural History Museum, do horního patra Tower Bridge s proskleným dnem, projeli jsme se na London Eye, největším zážitkem byla však pro všechny Warner Bros. studia, kde jsme viděli spoustu natáčecích triků, rekvizit a postav z filmů o Harry Potterovi. Každý den jsme v Londýně nachodili kolem 12 km, za což před všemi dětmi smekám.

Děti byly ubytované v hostitelských rodinách, kde se snažily aplikovat získané jazykové dovednosti v praxi. Věřím, že se všem zájezd líbil a že stejný úspěch bude mít i ten červnový. Snad se opět Masarka vrátí k tradici pravidelných zahraničních výjezdů a umožníme tak co nejvíce dětem vycestovat do cizích zemí.

Londýn, květen 2022 Londýn, květen 2022 Londýn, květen 2022

Mgr. Lenka Buršíková

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů