ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Masařky v Senátu ČR

„Vyvolení“ parlameňtáci jeli na začátku dubna reprezentovat naši školu do Senátu České republiky na celorepublikové vyhlášení soutěže „Co dělají parlamenty“. Vlak do Prahy nám odjížděl v 6:14 hod., takže půlku cesty jsme dospávali. Paní učitelka se nám ve vlaku postarala o snídani a nejmenovaný člen naší skupinky o zábavu :). Zbytek cesty jsme si zopakovali podle scénáře každý svou část prezentace.

Náš projekt se jmenoval : „Lockdown-nelockdown masařky bzučí dál“. Zjistili jsme, že nejsme jediná škola z Líšně a že se spolu s námi do finále probojovala i ZŠ Novolíšeňská.

Jestli můžu mluvit za sebe, tak byla velká zkušenost mluvit před tolika lidmi. Měli jsme možnost potkat významné politiky, ti nám na úvod řekli pár vět, které jsme si doufám vzali k srdci. Sice jsme nevyhráli, ale získali jsme inspiraci pro další roky. V hlasování veřejnosti jsme získali druhé místo.

Po velmi příjemném setkání s parlamenťáky z Novolíšeňské bychom rádi navázali kontakt a třeba spolu v budoucnu vymysleli nějaký projekt.

Masařky v Senátu ČR, duben 2022 Masařky v Senátu ČR, duben 2022 Masařky v Senátu ČR, duben 2022 Masařky v Senátu ČR, duben 2022 Masařky v Senátu ČR, duben 2022 Masařky v Senátu ČR, duben 2022

Rianna Kurfürstová 8.D

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů