ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Sportovní utkání deváťáků a učitelů

Jak již bývá tradicí, tak jeden z posledních dnů ve školním roce patřilo sportovnímu klání, ve kterém změřil síly výběr odvážných deváťáků, kteří vyzvali členy učitelského sboru. Soutěžilo se ve dvou sportech, volejbalu a fotbalu. Zápolení proběhlo v pěkné atmosféře, ke které přispěli i fanoušci tvoření ostatními žáky druhého stupně, kteří podporovali obě strany. V prvním zápase ve volejbalu i přes veškerou snahu děvčat i chlapců z devátých tříd zvítězili o něco zkušenější pedagogové, kteří zvítězili ve všech třech setech.

Ve druhé části sportovního dopoledne sehrála fotbalové utkání mužská část učitelského sboru v čele s panem ředitelem s nejšikovnějšími fotbalisty z řad devátých tříd. Opět velmi zajímavé utkání okořeněné mnoha souboji, kličkami i pokusy o střely zvítězili učitelé na první pohled vysokým rozdílem (11:1). Opět je nutno uznat, že chlapci podali výkon na hranici svých možností. O lepší výsledek je připravila pouze lepší taktická vyzrálost a sehranost soupeře. Všem účastníkům děkujeme a přejeme další sportovní úspěchy na středních školách.

Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021 Sportovní utkání deváťáků a učitelů, červen 2021

Mgr. Dominik Pavlů

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů