ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Škola Masarova slaví 35. narozeniny

V letošním roce oslavuje naše škola 35. výročí svého založení. Mnozí naši bývalí žáci obdivují, jak se škola změnila od dob, kdy se zde učili, co všechno je tu nové, pěkné a moderní, a často litují, že už sem nechodí. Však také mají pravdu. V posledních letech se škola změnila k nepoznání. Proběhla zde rozsáhlá rekonstrukce, která změnila nehezkou šedivou budovu s nedoléhajícími okny ve veselou, barevnou a přívětivou. Rovněž vnitřní prostory prokoukly, především šatny a vstupní vestibul. Zmizely nevzhledné „klece“ a každé dítě dostalo vytoužený klíč od své skříňky, o kterou musí pečovat. V učebnách se objevily dataprojektory a interaktivní tabule zpestřující výuku, přibylo mnoho nových moderních pomůcek, děti běžně pracují na počítačích. Třídy jsou pestře vymalované, cítíme se v nich dobře. Výuka tělocviku probíhá na zcela novém, dobře vybaveném a velmi pěkném hřišti.

V rámci různých projektů děti mohou vyjíždět spolu se svými učiteli do zahraničí, poznávají výuku na jiných evropských školách a využívají své znalosti angličtiny nebo němčiny.

V současné době naše škola připravuje velké oslavy tohoto významného jubilea. Vydáváme informativní bulletin a učitelé se svými žáky nacvičují různá vystoupení na akademii, která proběhne ve čtvrtek 22.6.2017 v líšeňském Dělňáku. Rádi bychom na tuto oslavu pozvali nejširší veřejnost, rodiče i bývalé a současné žáky, aby se s námi o tuto radost podělili.

Pozvánka

Mgr. Jana Osičková

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů