ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Prožitkový kurz školního parlamentu

Jako každý jiný rok jsme i letos pořádali prožitkový kurz pro členy parlamentu. Letošní "prožitkáč" se uskutečnil na Kaprálově mlýně. Kolem tohoto místa je velmi krásná příroda, která byla pro nás dobrým prostředím pro program, který si pro nás přepravily naše koordinátorky. Tento program byl celý zaměřený na kouzelnické téma.

Vše začalo v neděli odpoledne na Velké Klajdovce, odkud jsme se vypravili do mlýna. Cesta do Kaprálova mlýna byla dlouhá a zábavná. Když začal náš průvodce Perry Hotter (Štěpán) počítat, museli jsme se schovat, a tak cesta uběhla rychle. Jakmile jsme dorazili na místo, rozdělili jsme se do čtyř kolejí: Kentauři, Draci, Sovy a Jednorožci. V kolejích jsme plnili různé úkoly. Večer nás čekalo překvapení, a to kouzelník. Druhý den ti starší z nás šli do jeskyně Netopýrka, mladší do jeskyně Pekárna. Poslední večer jsme hledali poklad, který jsme po dlouhém hledání ve velké tmě našli venku u stromu.

Zpět jsme šli opět pěšky přes Mariánské údolí. Nejvíce se nám líbilo hledání pokladu a cesta do jeskyně, při které jsme se ztratili. Skamarádili jsme se také s ostatními dětmi z parlamentu a mnozí si našli i nové přátelé. Všichni jsou moc prima. Prožitkový kurz jsme si tento rok velmi užili a moc se těšíme na příští.

Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016 Prožitkový kurz školního parlamentu, říjen 2016

E. Schmausová, 9.A, K. Anderlová, 9.A , D. Nikodým, 3.C, K. Šotková, 4.A

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů