ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Exkurze na SŠPOS Charbulova – míchané nápoje

Na této exkurzi jsme si vyzkoušeli míchání koktejlů a bylo nám ukázáno vykosťování ryby před zákazníkem.V budově jsme nešli od vchodu daleko, ale to mě potěšilo, protože jsem nemusel jít po žádných schodech. Šli jsme do větší místnosti, kde byly prostírané stoly. Šli jsme k již připraveným židlím postavených před dva větší stoly, na kterých byly různé sirupy, skleničky a další. Tam jsme se rozdělili na dvě skupiny. Také tam byly dvě holky a jejich učitel, který nám ukázal přípravu koktejlu. Já jsem si šel nejdříve vyzkoušet sladký koktejl, u druhého stolu se připravoval milkshake. U stolu, u kterého jsem seděl já, pomáhaly holky s přípravou. Každý si ten koktejl mohl připravit, jak chtěl. Můj byl hodně sladký.Zhruba v polovině doby, co jsme tam byli, jsme se šli podívat na vykosťování kapra před zákazníkem.

Poté, jak většina lidí od našeho stolu měla hotovo, tak jsme se přesunuli k druhému stolu, kde byl připravován milkshake. Tam už stál a pomáhal učitel, který nám i říkal jak chytit správně flašku do ruky jak nalívat a takové věci. Opět zde byla naše volba, co si dát za sirupy do milkshaku a kolik.Exkurzi na tuto školu jsem si užil i jsem se naučil něco nového. Bylo to pro mě i poučné, protože jsem se dozvěděl více o míchání koktejlů a jejich prezentaci.

Exkurze na SŠPOS Charbulova – míchané nápoje, červen 2016 Exkurze na SŠPOS Charbulova – míchané nápoje, červen 2016 Exkurze na SŠPOS Charbulova – míchané nápoje, červen 2016 Exkurze na SŠPOS Charbulova – míchané nápoje, červen 2016 Exkurze na SŠPOS Charbulova – míchané nápoje, červen 2016 Exkurze na SŠPOS Charbulova – míchané nápoje, červen 2016 Exkurze na SŠPOS Charbulova – míchané nápoje, červen 2016 Exkurze na SŠPOS Charbulova – míchané nápoje, červen 2016

Jaroslav Prokop 9.A

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů