ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Sněhuláci pro Afriku

Náš školní parlament, společně se školním parlamentem ve Veselí nad Moravou, se rozhodl zapojit do akce Sněhuláci pro Afriku. Cílem je pomoci dětem v Africe dostat se ke vzdělání. Projekt organizuje pod záštitou ministryně školství nezisková organizace Kola pro Afriku, obecně prospěšná společnost,  ve spolupráci s Gymnáziem Ostrava-Hrabůvka, p.o. Nejedná se o akci, při níž by se jen vybíraly peníze, ale pomoc zde probíhá formou hry a zábavy. Cílem této jednorázové akce v celorepublikovém rozsahu, je postavit co nejvíce sněhuláků, přičemž forma pomoci organizaci Kola pro Afriku spočívá v tom, že se vybírá startovné za každého sněhuláka ve výši 50 Kč.

A tak jsme se s chutí pustili do stavění sněhuláků. I přestože nám sněhové podmínky nepřály, akci jsme si všichni užili. Podařilo se nám vytvořit jak opravdové sněhuláky, tak sněhuláky z nejrůznějších materiálů. Do akce se zapojilo téměř 300 dětí. Také se k nám přidaly děti z Křesťanské školy J. Husa. Celkem jsme společně vytvořili spoustu sněhuláků a poslali jsme tedy na účet humanitární akce 650 korun.

Všem pilným dětem, paní učitelkám a rodičům, kteří měli chuť společně tvořit sněhuláky a zároveň tak pomáhat africkým školákům, moc děkujeme.

Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016 Sněhuláci pro Afriku, duben 2016

Jana Ullmannová, Hana Pollaková, Kateřina Aulehlová

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů