ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Projekt Edison

Vážení rodiče,

rádi bychom Vás požádali o pomoc při realizaci projektu EDISON na naší škole. EDISON probíhá pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Jedná se o multikulturní projekt, v rámci kterého přijedou vysokoškolští stážisté z celého světa do České republiky, aby učili žáky základních a středních škol o své kultuře.

V týdnu od 23. do 29. května budou působit i na naší škole a potřebovali bychom jim zajistit ubytování v hostitelských rodinách (od neděle do neděle). Agentura zaštiťující tuto stáž vyžaduje ubytování v hostitelských rodinách z toho důvodu, aby se studenti co nejblíže seznámili s českou kulturou v každodenní realitě. V naší škole bude 5 – 7 studentů a měli by bydlet po jednom, maximálně po dvou. Prozatím víme, že přijedou studenti z Číny, Singapuru, Indie a Súdánu.

Z Vaší strany by bylo potřeba zajistit pouze ubytování. Snídani a oběd budou mít zajištěnou ve školní jídelně a večeře je v jejich vlastní režii. Volný čas o víkendu můžou trávit buď sami, nebo s Vámi, záleží na Vás a Vašich plánech.

Pokud byste tedy byli ochotní tyto studenty od neděle 22. května do neděle 29. května 2016 ubytovat, dejte nám, prosím, co nejdříve vědět na email lenka.stepanova@zsmasarova.cz nebo ivo.zalesak@zsmasarova.cz.

Více informací naleznete v přiloženém informačním letáku a v referencích od ostatních škol.

Mgr. Lenka Štěpánová

Projekt EDISON - leták

Projekt EDISON - reference od ostatních škol

Projekt EDISON - informace pro hostitelské rodiny

Projekt EDISON - leták Proč se stát hostitelskou rodinou

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů