ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Ocenění učitelů na líšeňské radnici

Zdá se, že se zrodila nová pěkná tradice v líšeňském školství. V prostorách radnice byly panem místostarostou PhDr. M. Freibergem, paní místostarostkou Mgr. Ing. E. Vondráčkovou a předsedkyní školské komise Mgr. H. Freibergovou přijaty paní učitelky ze čtyř líšeňských základních škol, aby převzaly ocenění líšeňské radnice za svoji dlouhodobou pedagogickou činnost ve prospěch líšeňských dětí.

Pěkné odpoledne zahájili žáci z uvedených škol, kteří svými vystoupeními navodili slavnostní atmosféru. Ředitelé škol krátce představili své kolegyně, poděkovali jim za odvedenou práci na škole a pak již všechny paní učitelky z rukou pana místostarosty obdržely pěkný diplom za přínos líšeňskému školství a hodnotný dárkový balíček.

Za naši školu byly oceněny paní učitelky Mgr. J. Osičková a Mgr. E. Proklešková. Obě pracují s dětmi po dlouhá léta a jsou u žáků velmi oblíbené.

Spolu se členy školské komise jsme všichni ocenili malé občerstvení, které připravila líšeňská radnice.

Rádi bychom všem oceněným kolegyním popřáli ještě hodně zdraví a elánu do dalších let na líšeňských školách. Vedení radnice děkujeme za výborný nápad a věříme, že se taková setkání budou každoročně opakovat.

Ocenění učitelů na líšeňské radnici, duben 2016 Ocenění učitelů na líšeňské radnici, duben 2016 Ocenění učitelů na líšeňské radnici, duben 2016 Ocenění učitelů na líšeňské radnici, duben 2016 Ocenění učitelů na líšeňské radnici, duben 2016 Ocenění učitelů na líšeňské radnici, duben 2016 Ocenění učitelů na líšeňské radnici, duben 2016

Mgr. I. Zálešák

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů