ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Valentýnský týden se školním parlamentem

Týden před valentýnskou nedělí pořádal parlament valentýnský týden. Každý měl možnost vyrobit komukoliv ze školy valentýnku a tu pak v průběhu tohoto týdne vhodit do valentýnské krabice u šaten.

Zároveň také probíhala soutěž o nejkrásnější valentýnku. Tyto soutěžní valentýnky se vhazovaly do zvláštní krabice u jídelny. V pátek se pak sešli zástupci z parlamentu, aby roztřídili valentýnky a v pondělí je roznesli po třídách.

Na pondělním zasedání také byly vybrány nejhezčí valentýnky. Výherci těchto valentýnek byli odměněni večerní hrou na schovávanou.

Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016 Valentýnský týden se školním parlamentem, únor 2016

J. Ullmannová, K. Aulehlová, H. Pollaková

Hra na schovávanou

Bylo to úžasné a po tmě! Smělo se schovávat skoro po celé škole. Zdeněk Teller měl signál, který určoval konec hry. Protože jsem se trošku bála, chodila jsem s Kájou Luščanovou. Dan Dobšík a Lukáš Nerud se nám v posledním kole schovali moc dobře a my jsme je nenašli.

Masařka Kristýna Šotková, 3.A

Schovka po škole od 18.00 do 19.00 hodin se mi moc líbila. Nejdřív jsem čekala před školou, pak jsem šla dovnitř a přezula se. Řekli jsme si pravidla a pustili se do hry. Schovávali jsme se po celé škole. Já se tedy také konečně schovala… našli mě. Nakonec jsme se našli všichni, protože se bubnovalo a to mělo být znamení, že máme vylézt z různých skrýší. Ale to byla zatím jenom zkouška. Zhasli jsme a hráli. Druhé kolo bylo pro parlament těžší, protože bylo zhasnuto a nesměly svítit baterky. Ale i tak nás našli. Poslední kolo jsme pikali my a Masařky se schovávaly. Pro mě bylo lehké, je najít. Moc se mi to líbilo. Jen tak dál, parlamente!

Vanessa Dinh, 5.A

Schovávali jsme se po škole, protože jsme vyhráli soutěž o nejhezčí valentýnku. Byl tam i školní parlament, protože ten to pořádal. Probíhalo to nějak takhle: Sešli jsme se ve spojovací chodbě, kde nám starší holky z parlamentu vysvětlily pravidla (kam smíme, kam nesmíme…). Potom jsme se šli schovat a parlament pikal. Takhle jsme hráli dvě hry. Třetí hru jsme se prohodili. Sice to trvalo hodinu, ale jak jsme se bavili, uteklo to. Bylo to super. Už se těším na další akce školního parlamentu.

Andrea Kuncová, 5.C

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů