ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Výtvarná a literární soutěž Empík naděluje

Městská policie Brno každý rok vyhlašuje výtvarnou a literární soutěž EMPÍK naděluje. Jedná se o celoměstskou soutěž, pořádanou pravidelně již od roku 2001, která je určená všem žákům mateřských, základních a speciálních škol v Brně a okolí. Soutěž je konaná pod záštitou primátora Statutárního města Brna.

V letošním roce se nesla ve jménu tématu "Hrajeme si a soutěžíme na dopravním hřišti". Soutěže se zúčastnili žáci prvního stupně naší školy. Letošní téma se žákům moc líbilo, protože jsme malovali obrázky o novém dopravním hřišti. Přestože konkurence byla opravdu veliká, podařilose naší žákyní Viktorce Czudkové ze 2. C ve své kategorii zvítězit. Slavnostní vyhlášení výsledků výtvarné soutěže proběhlo dne 23. prosince 2015 na Nové radnici za účasti primátora města Brna v rámci programu "Vánoce na brněnské radnici 2015". Viktorka přebrala z rukou primátora diplom a spoustu krásných cen, mezi nimiž byl i krásný výtvarný set. Viktorce tímto moc gratulujeme.

Výtvarná a literární soutěž Empík naděluje, prosinec 2015 Výtvarná a literární soutěž Empík naděluje, prosinec 2015 Výtvarná a literární soutěž Empík naděluje, prosinec 2015 Výtvarná a literární soutěž Empík naděluje, prosinec 2015 Výtvarná a literární soutěž Empík naděluje, prosinec 2015

Jana Ullmannová

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů