ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Škola v přírodě 1.A a 1.D

Hodonín u Kunštátu 7.4. - 11.4.2015

Ráno po Velikonočním pondělí jsme se sešli před Albertem, abychom společně s dětmi odjeli na školu v přírodě.

Během oběda se v jídelně našeho hotelu objevil Aleš – poslíček od ředitele ZOO Hodonín u Kunštátu - a přinesl nám dopis, ve kterém nás pan ředitel Juklíček prosil o pomoc. Nějaký vandal totiž otevřel všechny výběhy a zvířata z nich se rozprchla po okolí.

Samozřejmě jsme byli ochotni vydat se vstříc dobrodružství a místní ZOO pomoci :o)

Každý den jsme v týmech lovili zvířata a navraceli je do jejich výběhů. Mimo to jsme si vytvořili týmové vlajky a šátky a zahráli spoustu her. Zvládli jsme i výlet na krásný hrad Svojanov, kde jsme viděli různé dříve používané nástroje a zbraně. A děti měly možnost si některé z nich i vyzkoušet.

K lovu zvířat jsme však žádné zbraně nepotřebovali. Používali jsme rychlost, hbitost a důvtip. A díky tomu jsme byli úspěšní :o)

Počasí nám přálo, ale přesto jsme se těšili domů, na své blízké... Poslední večer jsme se rozloučili se školou v přírodě karnevalem, který jsme si pěkně užili.

Pokud byste chtěli vidět, kolik zvířat jsme dokázali vrátit do Hodonínské ZOO, přijďte se podívat do školy. Na chodbě u našich tříd je všechna uvidíte.... Máme tam jejich obrázky.

Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015 Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015 Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015 Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015 Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015 Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015 Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015 Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015 Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015 Škola v přírodě 1.A a 1.D,  duben 2015

Zdenka Chaloupková

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů