ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Velikonoční prázdniny ve školní družině

2.4.2015

Velikonoční prázdniny se blížily a slunečné dny se nám začaly vytrácet. I přesto jsme se s dětmi, které prázdniny trávily ve školní družině, vypravily na výlet na Staré Zámky a do Mariánského údolí.

Podívali jsme se, kde kdysi žili předchůdci dnešních Brňanů a povídali jsme si o jejich životě. Během odpočinku jsme si vyzkoušeli, proč dávní lidé bedlivě střežili oheň – díky dlouhotrvajícímu vlhku se náš oheň řádně nerozhořel, a tak naši „lovci“ jedli svoje „maso napůl syrové“. :o) Naštěstí jsme na výpravě objevili nejen plantáž fialek a první petrklíče, ale i Eldorádo. Tam jsme se mohli zahřát u ohně v krbu a teplým čajem.

Ke škole jsme se vrátili v plném počtu, poznamenaní blátem, ale spokojení... Měli jsme možná štěstí - na celou dobu našeho výletu ustalo sněžení i déšť. Třeba nám příště vysvitne i sluníčko..... :o)

Velikonoční prázdniny ve školní družině, duben 2015 Velikonoční prázdniny ve školní družině, duben 2015 Velikonoční prázdniny ve školní družině, duben 2015 Velikonoční prázdniny ve školní družině, duben 2015 Velikonoční prázdniny ve školní družině, duben 2015 Velikonoční prázdniny ve školní družině, duben 2015

Zdenka Chaloupková, Naďa Vaníková

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů