ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Vystoupení v domově pro seniory

5. června 2014 jsme navštívili Domov pro seniory na Vinohradech, kde jsme téměř hodinovým programem zpestřili všední odpoledne babičkám, dědečkům, ale i zaměstnancům. V programu zazpívaly dětí z kroužku Populární zpěv a také ze školního pěveckého sboru Čtyřlístek. Zazněla zde spousta písniček z pohádek a filmů, ale také ukázky současné populární hudby. Vystoupení svým tancem oživila děvčata z kroužku Street Dance a Aerobik. Krásné básničky přednesli Anička Dufková, Julinka Miková, Lucka Botková a Honza Vybíhal, hru na piano předvedla Monika Kučerová a hrou na flétnu potěšil Šimon Tománek.Rozloučili jsme se písničkou Oliver Twist, kterou si s námi s chutí zanotovali i mnozí posluchači.

Byli jsme moc rádi, že naše vystoupení sklidilo nejen potlesk, ale hlavně vykouzlilo úsměv na tvářích všech zúčastněných.

Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2014

J. Ullmannová, R. Miková, J. Kopuletá, E. Proklešková

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů