ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Adventní spaní ve škole

Období adventu, příprav na Vánoce a brzké tmy využila oddělení ŠD Kapříci a Želvičky ke spaní ve škole. Jeden adventní pátek se sešlo ve vestibulu školy přibližně 40 dětí se spacáky, karimatkami a dalšími potřebnými věcmi.

Akce začala netradičně rovnou stezkou odvahy. Děti musely prokázat nebojácnou duši, protože je na chodbách školy potkal vlk, zpívající duch a další „strašidla“. Poté si děti nachystaly pelíšky, daly si malou večerní svačinku a už na ně čekal terapeutický pes Lucky i se svou paničkou. Po hodinovém programu s Luckym se již některé děti těšily do připravených spacáků. Po zhlédnutí a poslechu pohádky na dobrou noc už všechny čekala klidná noc.

Ráno všechny děti vstaly, uklidily si své věci a věnovaly se závěrečné reflexi s paní vychovatelkami. Každé dítě dostalo upomínkový diplom a malou sladkou odměnu.

Věříme, že si děti spaní ve škole užily.

Adventní spaní ve škole, prosinec 2023 Adventní spaní ve škole, prosinec 2023 Adventní spaní ve škole, prosinec 2023 Adventní spaní ve škole, prosinec 2023 Adventní spaní ve škole, prosinec 2023

Mgr. Stanislava Mitrengová, Mgr. Veronika Plíšková

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů