ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Sportovní den na Masarce

Tradiční sportovní den i letos přinesl mnoho skvělých výkonů a vytvořil atmosféru naplněnou soutěživostí a vzájemnou podporou. Stal se tak skvělým zakončením školního roku, kdy se žáci zapojili do různých disciplín a ukázali své sportovní dovednosti.

Jedním z nejvýraznějších momentů dne byl skok ve výšce, ve kterém se nezapomenutelně zapsal do historie školy talentovaný Filip Andres. Jeho skok přes 160 cm zvedl nejednoho diváka ze sedadla. Další skvělý výsledek předvedl Alexandr Balakin, který byť v 6. třídě, porazil ve skoku dalekém svým výkonem přes 5, 10 m všechny ostatní účastníky.

Přestože se ve sportovním dnu zaměřuje zejména na sportovní výkony, nezapomínáme ani na důležité prvky, kterými jsou fair - play a pocit sounáležitosti. Všichni žáci se vzájemně povzbuzovali a burcovali se k co nejlepším výkonům. Nešlo jen o soutěžení a dosahování co nejlepších výsledků, ale také o sdílení radosti ze sportu a společného stráveného času.

Předvedené výkony a atmosféra, která celou akci provázela, jsou důkazem toho, jak důležité je podporovat sportovní aktivity ve škole a jaký význam u dětí mají.

Za rok znovu!

Sportovní den na Masarce, červen 2023 Sportovní den na Masarce, červen 2023 Sportovní den na Masarce, červen 2023 Sportovní den na Masarce, červen 2023 Sportovní den na Masarce, červen 2023 Sportovní den na Masarce, červen 2023 Sportovní den na Masarce, červen 2023 Sportovní den na Masarce, červen 2023 Sportovní den na Masarce, červen 2023 Sportovní den na Masarce, červen 2023

Mgr. Vojtěch Jelínek

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů