ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Absolventské práce a závěrečné vystoupení

V druhém pololetí 9. ročníku se žáci na naší škole již tradičně věnují vyhotovení a prezentaci své absolventské práce. Žáci si vybrali své téma, zvolili garanta ke konzultacím a v době od konce dubna do konce května věnovali nemalé množství energie k vyhotovení své práce.

Náměty prací se věnovaly různým tématům, ať už zeměpisným, přírodopisným, dějepisným či sportovním, nechyběly i práce věnující se volnočasovým aktivitám žáků. Absolventi v nich osobitým způsobem představili dané téma a v průběhu práce se seznámili se standardizovanými požadavky, ať už týkající se citací nebo technických specifikací výsledného dokumentu. Práce následně byly ohodnoceny z hlediska obsahového, jazykového i informačního a nic nebránilo přistoupit k samotným prezentacím.

Prezentace probíhaly v divadelním sále naší školy za účasti žáků 8. ročníku, poroty složené z ředitele, zástupkyně ředitele a zástupce každé třídy z 8. ročníků. Pozvání dostali i rodiče žáků a nemálo z nich tuto možnost využilo. Shlédli jsme celkově 47 prezentací, které se téměř ve všech případech velmi vydařily. Každý budoucí absolvent ukázal znalost svého zpracovaného tématu a pevné nervy při předstoupení před takto početné publikum. Samotná vystoupení žáků porota ohodnotila velmi kladně a každý absolvent udělal za svým studiem na ZŠ Masarova stylovou tečku. Tímto opět přejeme všem absolventům 9. ročníku hodně štěstí, úspěchů a spokojenosti v dalším studiu a osobním životě.

Absolventské práce

Klára Frišhansová: Kytara a já

Kryštof Novák a Michal Ognar: Manchester United

Filip Boháček: Motivace a stres

Absolventské práce a závěrečné vystoupení, červen 2023 Absolventské práce a závěrečné vystoupení, červen 2023 Absolventské práce a závěrečné vystoupení, červen 2023 Absolventské práce a závěrečné vystoupení, červen 2023

Mgr. Bronislav Snídal

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů