ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Rozloučení s devátým ročníkem

Učitelé a žáci se poslední červnový týden sešli již k tradičnímu měření sil ve volejbalu a fotbalu. Hned první volejbalové utkání přineslo neuvěřitelné vzrušení a rivalitu na obou stranách. I přes věkový rozdíl mezi oběma týmy, žáci ukázali neskutečnou snahu a vynikající herní dovednosti. Jejich úroveň hry byla nad očekávání všech přítomných diváků. Povedlo se jim tak vnést nervozitu na prsty svých kantorů a uzmuli tak první set!! V druhém setu se do toho ovšem učitelé opřeli a deváťáky smázli rozdílem třídy. Následoval třetí a rozhodující set. Zde oba týmy předváděly srdnaté výkony plné krásných smečí a skákaných podání. Nakonec se přece jen ukázaly zkušenosti učitelů a vyhráli 25:23.

Druhé měření sil následovalo ve fotbalu. Zde se karty zcela obrátily a favority byli žáci. Učitelům nezbylo nic jiného, než se uchýlit k taktice „prešovský beton“. Díky tomu se jim povedlo dotáhnout utkání k nevyzpytatelným penaltám. Zde fotbalový bůh opět ukázal svoji spravedlnost a deváté ročníky zaslouženě vyhrály.

Všem žákům děkujeme za účast a podporu. Přeji mnoho úspěchu na středních školách. Věřím, že se nevidíme naposledy!

Rozloučení s devátým ročníkem, červen 2023 Rozloučení s devátým ročníkem, červen 2023 Rozloučení s devátým ročníkem, červen 2023 Rozloučení s devátým ročníkem, červen 2023 Rozloučení s devátým ročníkem, červen 2023

Mgr. Vojtěch Jelínek

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů