ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Ocenění žáci a pedagog ze ZŠ Masarova

Koncem června se již tradičně uskutečnilo setkání vybraných žáků a pedagogů líšeňských škol. Letos proběhlo stejně jako minulý rok na Zámku Belcredi v Líšni. Ocenění předávala paní místostarostka Alena Stejskalová a pan senátor Jiří Dušek. O slavnostní atmosféru se postarali členové pěveckého sboru ze školy na Holzově ulici. Oceněni byli tři žáci, jeden z pátého a dva z devátého ročníku.

První z nich byl Adam Říha. Adam reprezentoval školu ve vědomostní i sportovních soutěžích a je oporou třídního kolektivu.

Druhý oceněný je Filip Boháček. Pracoval ve školním parlamentu, postoupil do krajského kola v recitační soutěži, přispíval články do školního časopisu a almanachu školy.

Třetím žákem je Miroslav Neumann. Mirek je vítězem krajského kola matematické olympiády a výborně reprezentoval školu ve sportovních soutěžích.

Všichni tři chlapci odchází na střední školy, kde budou dále rozvíjet své nadání. Všem třem přejeme do dalších školních let hodně úspěchů, radosti a štěstí.

V letošním roce byli oceněni také pedagogové líšeňských škol. Z naší školy byla na ocenění navržena paní učitelka Dagmar Šebková. Paní učitelka byla oceněna za dlouhodobou pedagogickou činnost na naší škole. Je vynikající elementaristkou a do výuky zařazuje nové moderní metody. Má velmi pěkný vztah k dětem, je laskavá a empatická.

Ocenění proběhlo ve velmi přátelské atmosféře.

Ocenění žáci a pedagog ze ZŠ Masarova, červen 2023

Mgr. Ivo Zálešák

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů