ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Bramborová medaile mezi brněnskými školami v minifotbalu

Na začátku června proběhlo na hřišti Sparty Brno okresní kolo minifotbalu III. kategorie. Do soutěže se přihlásilo celkově 19 škol z celého Brna. Soutěž byla rozlosována do 4 skupin. Naše ranní skupina byla čtyřčlenná a postupovali první dva týmy ze skupiny. První utkání se našim klukům příliš nevyvedlo a nakonec soupeři podlehl 1:4 i přes počáteční vedení a mírný tlak. Další dvě utkání již kluci zvládli vyhrát a souhrou ostatních výsledků nakonec obsadili první místo ve skupině.

Další čtvrtfinálové boje byly na pořadu až v popoledních hodinách, takže čekání bylo dlouhé. I přes tuto dlouhou herní pauzu jsme dokázali porazit čtvrtfinálového soupeře a dostat se do bojů o medaile. Bohužel právě semifinále jsme nesehráli vůbec dobře a prohra 0:2 nás odsoudila do boje o bronzovou medaili. Zklamání ze semifinálové prohry a impozantní představení jednoho z hráčů soupeře pro nás znamenalo čtvrté místo mezi brněnskými školami. I přes vysokou prohru v posledním utkání patří hráčům velké uznání, protože bojovali ze všech sil a nechali na hřišti všechno. Některé výkony týmů a zejména individuální kvality některých cizích hráčů na turnaji, může být motivací pro kluky na sobě dále pracovat a zlepšovat se. Blahopřeji klukům k pěknému umístění a těším se opět příští rok, tentokrát do starší kategorie 8. a 9. tříd, do které většina hráčů z tohoto výběru bude patřit.

Bramborová medaile mezi brněnskými školami v minifotbalu, červen 2023 Bramborová medaile mezi brněnskými školami v minifotbalu, červen 2023

Mgr. Dominik Pavlů

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů