ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Spaní ve škole a výlet s překvapením

V pátek v podvečer se děti ze ŠD Kapříci, Pejsci a Zajíčci sešly ve svých družinách. Čekalo na nás přespání ve škole, na které se děti již dlouho těšily. Před tím, než se však děti mohly využít své spacáky, čekala na ně společná hra spojená se stezkou odvahy noční Roklí.

Stezku všichni úspěšně absolvovali, po ní jsme si zahráli hry v tělocvičně a příjemně unavení jsme se mohli uložit do spacích pytlů. Kapříky čekala před usnutím pohádka, Pejsky a Zajíčky kniha E. Štorcha – Lovci mamutů. Ráno se totiž nevydali k domovu, ale na dobrodružnou cestu do dávnověku.

Viděli jsme, jak mizí voda v zemi, objevili jsme jeskyni vhodnou pro celou naši tlupu, vyzdobili jsme si ji kresbou zvířat, která jsme si přáli ulovit. Po dlouhém putování a hledání stop jsme objevili stádo mamutů. Naši „muži“ se vydali na lov, zatímco „ženy“ hlídaly oheň. Po zdařilém lovu jsme si mladého mamuta naporcovali a upekli nad ohněm. Chutnal skoro všem.

Spaní ve škole a výlet s překvapením, březen 2019 Spaní ve škole a výlet s překvapením, březen 2019 Spaní ve škole a výlet s překvapením, březen 2019 Spaní ve škole a výlet s překvapením, březen 2019 Spaní ve škole a výlet s překvapením, březen 2019 Spaní ve škole a výlet s překvapením, březen 2019 Spaní ve škole a výlet s překvapením, březen 2019 Spaní ve škole a výlet s překvapením, březen 2019

Z. Chaloupková, V . Plíšková, N. Vaníková

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů