ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Vystoupení na Brněnských Vánocích

V pátek 8.12.2017 čekalo žáky pěveckého sboru a tanečního kroužku Cool Dance vystoupení v rámci Brněnských Vánoc na nám. Svobody. Všichni ve svém volném čase pilně trénovali, aby předvedli to nejlepší.

Naše vystoupení zahájili žáci tanečního kroužku Cool Dance, kteří pohybově ztvárnili remix několika vánočních hitů. Vystoupení působilo velmi synchronně a konečnou parádu tomu dodal vánočně laděný kostým.

Poté své pěvecké umění předvedli žáci 1.-6. tříd. V doprovodu klavírní nahrávky představili pět méně známých vánočních písní ukončených hudebním přáním „Šťastné Vánoce vám všem!“.

Rozdali jsme radost každému posluchači a odměnou dětem byl hlasitý aplaus nejen od rodičů a známých. Všem děkujeme za účast a těšíme se na poslední letošní vystoupení v rámci Líšeňských Vánoc.

Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017 Vystoupení na Brněnských Vánocích, prosinec 2017

Mgr. Marcela Šimecká, Mgr. Jana Ullmannová

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů