ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Poznávací zájezd do Budapešti

Ve dnech 22. – 24. ledna 2017 jsme se s vybranými žáky 8. a 9. ročníku vydali do Maďarska, kde jsme se snažili prohloubit přátelství, které vzniklo teprve minulý školní rok. V červnu byla maďarská delegace v Brně, nejprve žáci a paní učitelka navštívili naši školu a poté s námi jeli na výlet do Lednice. Teď byla řada na nás.

Vyjeli jsme v neděli odpoledne a v podvečerních hodinách jsme dorazili do hlavního města Maďarska. Vyzvedli nás členové hostitelských rodin a i přes počáteční rozpaky nakonec vše dobře dopadlo.

V pondělí dopoledne jsme si prohlédli centrum Budapešti, parlament, hrad Buda a jiné krásné historické budovy. Poté jsme se občerstvili a odpoledne jsme strávili v místním aquaparku, kde jsme se vyřádili na tobogánech, v bazénech a vířivkách.

Na úterý byla naplánována návštěva školy, ve které jsme hráli různé hry a povídali si s maďarskými žáky. Měli jsme také možnost si celou školu prohlédnout a porovnat ji s tou naší. Po obědě jsme se přesunuli na hlavní nádraží a odcestovali zpět do Brna.

Doufám, že se všem zúčastněným tento krátký poznávací výlet líbil, že si našli nové kamarády, a že naši spolupráci s touto školou budeme dále rozvíjet.

Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017 Poznávací zájezd do Budapešti, leden 2017

Mgr. Lenka Štěpánová

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů