ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Návštěva z Maďarska

V úterý 14. června a ve středu 15. června 2016 jsme v naší škole přivítali návštěvu z Maďarska. Byla to skupina pěti žáků a jedné paní učitelky, která si nás našla na webu. Zajímali se o to, jak probíhají naše mezinárodní projekty, tudíž jsme s maďarskou kolegyní vedli diskusi o tom, jaké výhody, ale i starosti takové projekty přinášejí.

Mezitím si maďarské děti prohlédly naši školu, hrály s našimi žáky různé hry a také všichni společně vařili. Komunikačním jazykem byla samozřejmě angličtina, kterou žáci procvičili na výbornou. Ve středu jsme, jako jedna velká skupina, vyrazili na výlet do Lednice, kde jsme si prohlédli zámeckou zahradu, vyšli na minaret, hráli hry a nakonec se v cukrárně odměnili sladkou tečkou.

Spolupráci s touto maďarskou školou bychom chtěli dále rozvíjet a snad se před Vánoci pojedeme podívat do Budapešti, kde sídlí škola, ze které tato skupina přijela.

Návštěva z Maďarska, červen 2016 Návštěva z Maďarska, červen 2016 Návštěva z Maďarska, červen 2016 Návštěva z Maďarska, červen 2016

Mgr. Lenka Štěpánová

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů