ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Vystoupení v domově pro seniory

Dne 9. června 2016 vybraní žáci naší školy navštívili Domov pro seniory na Vinohradech. Jako každoročně jsme zde téměř hodinovým programem rádi zpestřili všední dopoledne obyvatelům domova. V programu zazpívaly děti z našeho školního sboru Čtyřlístek a vystoupení svým tancem oživila děvčata z kroužku Cool Dance a AE Zumba. Nechyběly ani krásné recitace Anežky Trnkové, Zuzky Landové, Lucie Latenbergové, Kateřiny Zejdové, Nikoly Navrátilové a Filipa Ulricha. Hru na piano poté předvedly Liliana Ullmannová, Julie Miková a Sára Schüllerová, Monika Kučerová zahrála na sopránovou a altovou flétnu a nechyběla ani hra na kytaru, kterou předvedl Břetislav Štefan. Krásnou skladbu na klavír zahrála také naše paní učitelka Anna Čechová.

Rozloučili jsme se veselou písničkou Na vzduchu, která roztleskala celý sál. Naše vystoupení sklidilo ovace a vykouzlilo mnoho úsměvů na tvářích babiček, dědečků i všech zaměstnanců.

Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016 Vystoupení v domově pro seniory, červen 2016

Mgr. Jana Ullmannová, Mgr. Renata Miková

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů