ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Účast školního parlamentu na vzdělávacím festivalu Eduspace

V pátek 20.5.2016 členové našeho školního parlamentu navštívili Uměleckoprůmyslový palác v Brně, kde se konal vzdělávací festivalEduspace, který byl akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Jednalo se o 3 dny plné setkávání s novými přístupy ve vzdělání, naslouchání inspirativním osobnostem a zkoušení netradičních forem učení. Na přípravě festivalu se podíleli zástupci univerzit, vysokých škol, veřejné správy, odborníci z neziskových organizací, ale také lidé z praxe – učitelé, ředitelé škol, zahraniční partneři, zřizovatelé, žáci a studenti.

Úkolem našeho parlamentu bylo pomoci s organizací a také aktivní účast na workshopu. Po příchodu jsme se rozdělili do dvou skupin. První skupina zůstala v Uměleckoprůmyslovém paláci a druhá šla na Filozofickou fakultu Masarykovy univerzity. Zde jsme pomáhali s občerstvením a na závěr jsme předali kytice přednášejícím. Po skončení přestávky jsme vše uklidili a přesunuli se do Místodržitelského paláce na Moravském náměstí. Zde se konal workshop, který vedl Tomáš Hazlbauer z CEDU v Praze. Na workshopu jsme odpovídali na otázky ohledně fungování našeho školního parlamentu. Za vše jsme sklidili velkou pochvalu od ostatních. Workshop skončil, my jsme se vyfotili a s dobrým pocitem šli domů.

Účast školního parlamentu na vzdělávacím festivalu Eduspace, květen 2016 Účast školního parlamentu na vzdělávacím festivalu Eduspace, květen 2016 Účast školního parlamentu na vzdělávacím festivalu Eduspace, květen 2016 Účast školního parlamentu na vzdělávacím festivalu Eduspace, květen 2016

Karolína Luščanová, členka ŠP Masařky

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů