ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Battlefield

Poslední soutěží ve školním roce byl Battlefield Jaroslava Kotáska, který se konal ve dnech 25. a 26.5.2015 v LC Proud, Lesná. Jedná se o velmi náročnou soutěž, ve které šestičlenný tým musí potvrdit nejenom vědomosti z období 2. světové války, zdolat řadu překážek v lanovém centru, vyluštit šifry, zvládnout týmovou spolupráci, prokázat velkou míru zodpovědnosti, zvolit správnou strategii, ale i znalosti i z jiných oblastí. Také musí vytvořit a předložit prezentaci na vyhlášené téma.

Naši školu zastupovala dvě družstva: za 9. B „Svalouši“ - E. Miková, B. Smékal, S. Konečná, A. Šebelová, S. Stepura, O. Coufal; za 8. ročník „Masarka“ – J. Vajda, N. Hianiková, J. Babyrád, B. Hudcová, K. Černošková, M.Slavíček.

Oba naše týmy si vedly v soutěži výborně a vybojovaly si postup do republikového finále v Praze.

Opět museli soutěžící vytvořit prezentaci a společně pak poměřit síly s dalšími týmy z celé ČR.

Pražský Battlefield Jana Kubiše a Josefa Gabčíka - pocta statečným z Resslovy ulice se konal ve čtvrtek 18. 6. v LC Vysočany. Konkurence byla obrovská, soupeři výjimeční, organizace soutěže výborná. Obě naše družstva bojoval s úkoly, časem, stresem, ale hlavně dokázala držet při sobě a podporovat se navzájem až do konce. Masarka skončila na 16. místě a odnesla si ocenění za TOP prezentaci, Svalouši dosáhli na 11. příčku.

Oba týmy vzorně reprezentovaly školu; patří jim dík a obdiv.

Battlefield, červen 2015 Battlefield, červen 2015 Battlefield, červen 2015 Battlefield, červen 2015 Battlefield, červen 2015 Battlefield, červen 2015

Battlefield, červen 2015

A. Chludová

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů