ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Okresní kolo družstev ve stolním tenise chlapců 6. - 9. tříd

Chlapeckou soutěž ve stolním tenise pořádala v pondělí 20.10.2014 ZŠ Vejrostova, Bystrc. Do soutěže se za mladší kategorii nominovali ze školního kola Michal Sedláček, Jakub Kouřil, Josef Ježek a Nam Vu Duc. Hoši hráli bojovně, se zápalem, ale na soupeře nestačili a vypadli v základní skupině.

Družstvo starších chlapců ve složení Martin Slavíček, Arben Bobaj, Lukáš Marušinec a Patrik Hájek svoji skupinu s přehledem vyhráli a probojovali se hladce až do finále. V posledním napínavém utkání si sáhli na dno. Při stavu utkání 3:3 byla veškerá zodpovědnost na jediném hráči. Přes podporu týmu se nepodařilo zvládnout psychický tlak, a tak na naše tenisty připadla stříbrná medaile.

Nutno podotknout, že na výsledcích se podepsala velká únava, neboť soutěž začínala nezvykle brzy a soutěžící ze vzdálených míst, jako například Líšeň, museli opravdu vstávat velice časně. O to větší uznání a dík si hoši zaslouží.

Okresní kolo družstev ve stolním tenise chlapců 6. - 9. tříd, říjen 2014 Okresní kolo družstev ve stolním tenise chlapců 6. - 9. tříd, říjen 2014 Okresní kolo družstev ve stolním tenise chlapců 6. - 9. tříd, říjen 2014

PaedDr. A.Chludová

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů