ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Sportujeme se Šárkou Kašpárkovou

V rámci hodin tělesné výchovy se žáci 4. a 5. ročníků zapojili do plnění "Odznaku všestrannosti olympijských vítězů". Jedná se o desetiboj v atletických disciplínách, který pro zvýšení pohybové aktivity mládeže připravili olympijští vítězové v desetiboji Roman Šebrle a Robert Změlík. Patronkou projektu je i mistryně světa a medailistka z olympijských her trojskokanka Šárka Kašpárková, která v úterý 18.března navštívila naši školu i se svým partnerem a trenérem Michalem Pogánym.

Šárka velice poutavým způsobem všechny seznámila s pravidly OVOV, se svou sportovní kariérou i zajímavostmi z osobního života. Trpělivě odpovídala na velké množství dotazů, předvedla i něco ze svého tanečního umění a také zapůjčila dětem své medaile z olympiády a mistrovství světa. Pro zpestření si s vybranými dětmi zasoutěžila v přeskocích přes švihadlo, jedné z disciplín OVOV.

Se Šárkou a Michalem jsme strávili velmi příjemné dopoledne a všichni jsme na závěr dostali fotografii s autogramem.

Sportujeme se Šárkou Kašpárkovou, březen 2014 Sportujeme se Šárkou Kašpárkovou, březen 2014 Sportujeme se Šárkou Kašpárkovou, březen 2014

Mgr. Renata Miková

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů