ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Školní parlament – Výměna pohlaví

Krátce před Vánocemi uspořádal školní parlament akci pro žáky školy s názvem Výměna pohlaví. Kdo chtěl, mohl tento den přijít v převleku. A tak jste mohli po škole potkat dámy v kloboucích a kravatách a pány v parukách a šatech.

O velké přestávce pak členové parlamentu vítali své spolužáky na různých stanovištích, kde jim poskytli cenné informace ohledně etikety. A tak jste se mohli dozvědět, jak správně stolovat, jak se chovat v autobuse, jak se správně zdravit, jak to má probíhat při chůzi po schodech, či do dveří, ale i pravidla etikety ohledně tance.

Výměna pohlaví, prosinec 2013 Výměna pohlaví, prosinec 2013 Výměna pohlaví, prosinec 2013 Výměna pohlaví, prosinec 2013

L. Spáčilová, H. Pollaková, K. Aulehlová

Jak akci hodnotí Dan Bielik ze třídy 9.A?

Akce se mi velmi líbila. Splnila má očekávání, že se zapojí více první stupeň než ten druhý. Také jsem rád, že jsem nemusel poslouchat poznámky kvůli převlekům, a tak podobně. Všichni to vzali dost s humorem, alespoň to tak vypadalo. Mladším dětem se to nejspíše líbilo, tedy podle toho, co říkaly. Plno se jich tam vyblblo, takže si myslím, že pak byly v hodinách hodní.  Vůbec by mi nevadilo, kdyby se něco podobného uskutečnilo znovu. Jenom je škoda, že takovéhle akce nemůžou trvat déle, jelikož za velkou přestávku se toho moc stihnout nedá. Plno se jich i zapojilo u našeho stanoviště " Tanec ". Sice jich nebylo tolik, ale i tak to bylo fajn, jelikož jsme se s nimi dost nasmáli.  Akce se parlamentu dost povedla. Děti i já by určitě uvítaly znovu podobnou akci.

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů